Muu ohje
Lava Flow Mine



Sisällysluettelo:

Ne, jotka ovat suorittaneet King of the Dwarvesin voivat tulla Lava Flow Mineen auttamaan työläisiä pitämään laavavirrat virtaavina. Vaikka sen onnettomuuden jälkeen, työläiset ovat peloissaan uudesta hyökkäyksest, niin he yrittävät saada energiaa kaupunkiinsa Keldagrimiin. Voitko sinä auttaa heitä?



Sijainti: Itä-Keldagrimin itäseinä, King of the Dwarvesin aloituspaikan lähellä. Pääset paikalle helpoiten käyttämällä Grand Exhangen mine carttia.
Kuva


Vaaditut tehtävät: King of the Dwarves

Vaaditut tavarat: Pickaxe

Suositukset: Hammeria suositellaan lämpimästi.



Kuva

Laavavirtojen huoltaminen


Lava Flow Minestä löydät neljä laavavirtaa (A,B,C ja D), joissa jokaisessa on kahdeksan segmenttiä. Välillä segmentteihin tulee tukoksia, joidenka aukaiseminen on sinun tehtäväsi. Foreman Jaak, joka majailee kaivoksen sisäänkäynnin lähettyvillä kertoo, missä laavavirrassa on tukkeutuma tällä hetkellä. Sinun täytyy itse etsiä Jaakin kertoman laavavirran segmenteistä tukkeutunut kohta, joka onnistuu tutkimalla Steam gaugeja segmenttien läheisyydessä. Tavoitteenasi on löytää segmentti, jonka virtaus on 50%. Avatessasi tukkeumaa pickaxellasi prosenttiluku nousee hiljalleen jonka myötä myös mainaamisesta saatu experience laskee. Onnistuttuasi avamaan tukoksen (flow 100%) saat automaattisesti ilmoituksen chatboksiisi joka kertoo uuden tukoksen syntyneen uuteen laavavirtaan/segmentiin.






Xp:n Optimoiminen


Kuva

Jotta käyttämäsi aika Lava Flow Minessä olisi mahdollisimman tehokasta, on world 71:n käyttö suositeltavaa. World 71 on Lava Flow Minen epävirallinen worldi, jossa kymmenien muiden kanssa laavavirtojen tukoksien avaaminen on rutkasti viihdyttävämpää mutta myös nopeampaa kuin itsekseen; Seuraamalla joukkoa pääset uusien tukkeumien luokse silmänräpäyksessä ja vähän väliä joku onnistuu häiritsemään lava monsteria aina Tzhaar Heron paikalle ehtimiseen asti antaen näin kaikille minen sisällä oleville kymmenen minuutin ajaksi kaksinkertaisen mahdollisuuden saada jalokiviä tukkeumia avatessaan.

On myös suositeltavaa käyttää seuraavia tavaroita tilan/xp:n optimoimiseksi:
  • Gem bag - jalokivien säilömiseen
  • Lava titan (+10) > Obsidian golem (+7) > Desert wyrm/Void ravager (+1) - näkymättömät mining level boostit
  • Ring of wealth ja ladattu Amulet of glory - suurempi mahdollisuus löytää jalokivia. Mahdollistaa myös kahden jalokiven löydön samaan aikaan.
  • Penance horn ja clan mining ring - parempaa experienceä
    XP-taulukko

    Virtaus=20 XP=20
    100% 50xp
    90% 60xp
    80% 70xp
    70% 80xp
    60% 90xp
    50% 100xp


    Satunnaiset tapahtumat



    Tukkeutumien tuhoaminen on aika tylsää, joten kannattaa pitää silmällä kaikenlaisia tapahtumia, sillä sinut saatetaan palkita todella hyvin! Tässä on kaikki satunnaiset tapahtumat Lava Flow Minessa:

    Laavakattiloiden hajoaminen

    Vähän välillä chaos dwarf rikkoo laavakattiloita ja sinun pitää korjata niitä. Jos sinulla on Smithing 70-90 sekä vasara, voit korjata laavakattiloita. Se on hidasta puuhaa, mutta jos sinulla on kavereita mukana, voitte korjata sen yhdessä nopeammin. Saat siitä Smithing xp:tä.

    Jalokivet

    Vähän väliä saatat löytää jalokiven (gemin) segmenteistä. Voit saada sapphiren, emeraldin, rubyn tai diamondin.

    TzHaar Hero

    Vähän väliä ilmestyy TzHaar Hero ja Lava Monster. Yritä hidastaa Lava Monsteria, jotta TzHaar Hero voi saada sen kiinni. Mikäli hän saa sen kiinni, saat suuremman mahdollisuuden saada jalokiviä seuraavan 10 minuutin aikana.

    Dwarven Ancestor

    Vähän välillä jonkun minerin pickaxe herää henkiin ja joudut tappamaan sen. Saat tietää, että Dwarven Ancestor teki sen huvin vuoksi. Hän antaa sinulle 10% Mining xp - bonuksen seuraavan 10 minuutin ajan.

    Liquid Gold Nymph

    Välillä tukoksia aukaistaessasi laavasta ilmestyy Liquid Gold Nymph, joka antaa sinulle osan Golden Mining Suitista. Jos omistat jo kaikki Golden Mining Suitin osat, Nymph kultaa pickaxesi tai antaa sinulle vaihtoehtoisesti 2500 mining experienceä. Nymphin ilmestymisen jälkeen sinulla on viisi minuuttia aika puhua sille - jos et tässä ajassa ehdi jutustelemaan, Nymph häipyy antamatta sinulle mitään. Saat tapahtumasta ilmoituksen chatboksiisi jonka lisäksi Nymph on nähtävissä melko helposti, joten sen ilmestymisen missaamista ei kannata pelätä.

    Halutessasi voit poistaa kultauksen pickaxestasi viemällä sen Foreman Jaakille.

    Palkinnot: Lava Flow Minessä uurastamisesta saadut palkinnot koostuvat Liquid Gold Nymphin tarjoamista Golden Mining Suitista joka kokonaisuutena käytettäessä antaa 2,5% Mining xp-bonusta sekä pickaxejen kultauksesta. Golden mining helmettiä voit käyttää myös päästäksesi Arzinian Minesiin. Jos omistat Varrock armorin sekä koko Golden Mining Suitin, saat 2,5% xp bonuksen ja voit löytää extra-oreja.

    Kuva=10 Tavara=20 XP-bonus=20
    Kuva Golden Mining Boots 0,2xp
    Kuva Golden Mining Gloves 0,2xp
    Kuva Golden Mining Helmet 0,4xp
    Kuva Golden Mining Trousers 0,6xp
    Kuva Golden Mining Top 0,8xp


    Tehnyt: Xentero ja Holto
    Kuva


    Muokattu viimeksi: 20:33 07.03.2012