Aktiviteetti
Bird and the Beast

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:
Kuva


Armadyl ja Bandos ottavat yhteen World Event 2:ssa. He ovat päättäneet kerätä Guthixin jälkeen jättämää energiaa ja samalla rakentavat asetta, jolla tuhota vastapuolen jumala. Tähän he tarvitsevat omia rakennelmia, karavaaneja ja tietenkin sotajoukkoja. Kilpailu tulee olemaan kovaa sillä kyseessä on vain toisen jumalan selviytyminen.



Vaiheita on seitsemän ja vaiheen vaihtuessa äänestyksen voittaneet vaihtoehdot tulevat voimaan.

Vaihe Ajankohta Tiedot
1 11 - 15.12 Microchange äänestys
Management äänestys
2 16 - 20.12 Escalation äänestys
Army management äänestys
3 21 - 25.12 Tier 2 palkinnot
Microchange äänestys
Army management äänestys
Ambushit alkaa
4 26 - 30.12 Escalation äänestys
Army management äänestys
5 31.12 - 4.1 Tier 3 palkinnot
Microchange äänestys
Army management äänestys
6 5 - 9.1 Escalation äänestys
Army management äänestys
7 10 - 14.1 Microchange äänestys
Army management äänestys
8 15 - 20.1 -



Sijainti:
World event toimii laajalla alueella, joka ulottuu Faladorin eteläpuolelta, Goblin villagen länsipuolella aina Varrockin keskustaan asti. Armadylin ja Bandosin leirit sijaitsevat eripuolella Faladoria.
Kuva Kuva



Muut vaatimukset:
Vaatimuksia ei ole muuta kuin, että osallistuaksesi sinun täytyy kuulua joko Armadylin tai Bandosin joukkoihin.


Pelin aloitus:
Kara-Meir, joka sijaitsee Faladorin lodestonen lähellä antaa ensimmäiset neuvot. Tämän jälkeen valitset puolen, jonka puolesta taistelet menemällä kyseisen jumalan leirille ja puhumalla siellä olevalle ohjaajalle.




Pelin pelaaminen:
Pelin pääideana on kerätä mahdollisimman paljon Divine energiaa omalle jumalalleen karavaanin avulla. Karavaanit ilmestyvät silloin tällöin ja kiertelevät muutaman paikan ja lopulta pysähtyvät keräämään Divine energiaa. Tehtävänäsi on joko turvata oman karavaanin kulkua tai estää vastapuolen karavaanin kulkua. Tilanteen tasalla pysyt kun menet alueelle missä rakennus on ja vaihtoehtoisesti voit pitää PVP-vaihtoehdon päällä mutta kuollessasi et menetä tavaroita. Karavaanien ilmestymisestä tulee teksti chattiin.
Toinen vaihtoehtoinen tapa on pelata suojelemalla rakennuksia. Oman puolen rakennuksia voit vahvistaa ja vastapuolen tuhota. Tästä saat construction xp:tä. Mikäli saatte tuhottua vastapuolen rakennuksen, voitte päättää mikä rakennus tulee tilalle. Peli tavasta huolimatta saat contribution pisteitä, jotka voit käyttää palkintoihin.

Rakennus Kuvaus Hinta kestokyky
Spider hole Vastustaja karavaanin ilmestyessä paikalle, oman puolen yllätyshyökkääjät ilmestyvät paikalle ja aloittavat taistelemisen. 5 min. 90 min.
Divine siphon Nostaa keräystä 10% (tai 25% microchangella) ja vastapuolen joukkojen ollessa paikalla niin 10% keräyksestä menee rakennukselle (15% microchangella). 6 min. 70.min.
Faction banner Ei bonuksia mutta on nopea rakentaa ja kestää kauan. 3 min. 120 min.
Combat monolith Lisää combat voimaa ja aktivoituu kun pelaaja tulee seitsemän ruudun päähän monoliitistä. Tämä kestää 30 sekuntia ja aktivoituu uudelleen, jos pelaaja on saman matkan päässä. Combat voima parantaa pelaajaa puolet siitä, mitä tämä ottaa vahinkoa vastustajan hyökkäyksistä. 5 min. 90 min.


Kuva

Kuva

Karavaanin sijainnin voit tarkistaa kartasta, joka löytyy tukikohdasta ja samalla voit ottaa itsellesi siitä kopion. Kartan avulla voit teleportata tornilta alueelle, jossa on oman jumalasi merkki eikä taistelua ole käynnissä.

Kuva

Tukikohdassa voit tarkastella erilaisia äänestyksiä, rakennuskohteita, palkintoja ja osallistua strategisiin päätöksiin. Mikäli kuolet PVP taistelussa niin ilmestyt omaan tukikohtaasi ja saat 30 sekunnin aikarajan ennen kuin voit käyttää teleporttia kartan avulla. Täällä voi myös käyttää arkkupankkia ja käyttää contribution pisteitä palkintojen ostamiseen.

Golemin rakentaminen.

Toisessa kerroksessa tukikohdan tornia on Golem master, jolta saat neuvoja Golemin rakennuksessa. Golemi on erikoisyksikkö ,joka taistelee oman karavaanin kanssa tai vastapuolen karavaania vastaan. Golemi rakennetaan päästä, kehosta, käsistä ja jaloista. Osat voivat olla bonuksiltaan hyökkääviä (suurempi voima ja nopeus), puolustavia (suurempi puolustus ja lifepoints) tai erikoisiskun omaavia.

Osa erikoisiskun vaikutus
Pää Parantaa omanpuolen joukkoja puolustuksessa ja karavaanin korjaamisessa.
Keho Parantaa omanpuolen joukkoja, jotka ovat lähellä.
Kädet Antaa omien joukkojen kerätä Divine energiaa nopeammin.
Jalat Voi stunnata vastapuolen joukkoja ja nopeuttaa omien joukkojen hyökkäyksiä.




Strategiat:
Strategiaosuus on monipuolinen, sillä voit vaikuttaa karavaanin kulkemiseen oman mielen mukaan.

Faction strategy vote - kohdasta voit valita mieleisesi vaihtoehdon ja vaihtoehdot, jotka sillä hetkellä on saanut eniten ääniä ovat voimassa heti.

Kuva

Place your vote - kohdassa voit käydä äänestämässä niin paljon kuin olet kerännyt pisteitä mutta et kuitenkaan menetä niitä äänestäessä. Escalation äänestykset ovat enemmän roolissa taistelun suhteen kun taas microchanget ovat pienemmässä roolissa.

Kuva

Random eventit voivat ilmestyä milloin tahansa ja niistä voi koitua joko käytännöllisiä tai koitua oman puolen joukkoja vastaan. Näihin tarvitset useimmiten monen pelaajan apua, joten mikäli jäät jumiin niin yritä kierrellä pyytämässä apua. Näitä voivat olla esim. henkilöt, joita pitää lahjoa rakennusten lähellä tai esineitä esim. arkku, josta saat rahaa.
Gathering event tapahtuu aina viimeisellä paikalla, jonne karavaani myöskin pysähtyy. Tässä karavaani kerää varaston täyteen Divine energiaa ja poistuu kun varastot ovat täynnä tai lifepointsit lopussa. Tässä on mahdollisuus myös tulla random eventtejä puolesta ja vastaan omia joukkoja, joten ole tarkkana.

Army Management - kohdassa voit äänestää omanpuolen taistelujoukkojen kohteista, jotka ilmestyvät tiettyihin paikkoihin sattumanvaraisesti. Tietyt vaihtoehdot nostavat tiettyä palkkia, joten tässä kannattaa miettiä, millä strategialla haluaa lähteä liikkeelle

Kuva


Hyödyt ja palkinnot:
Palkinnot ovat suurinpiirtein samat kuin edellisessä World Eventissä mutta nyt on mukana myös abilityjä ja näiden lisäksi lvl 75 hybridi armorit, xp lamppuja, emoteja ja titteleitä. Tokenin saat muutettua seuraavalle tasolle klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella “check contribution” vaihtoehtoa.
Token Hinta/pistettä Vaikutus
KuvaKuva
Bronze token
0 Ei mitään.
KuvaKuva
Silver token
31 000 Nostaa Divine energian keräystä 10%.
KuvaKuva
Gold token
90 000 Nostaa Divine energian keräystä 10%
Nopeuttaa rakennuksen rakentamiseta/tuhoamista 5%.
KuvaKuva
Runite token
200 000 Nostaa Divine energian keräystä 10%
Nopeuttaa rakennuksen rakentamiseta/tuhoamista 5%
Vähentää vastapuolen NPC:n tekemää damagea 5%.
KuvaKuva
Dragon token
450 000 Nostaa Divine energian keräystä 10%
Nopeuttaa rakennuksen rakentamiseta/tuhoamista 5%
Vähentää vastapuolen NPC:n tekemää damagea 5%
Pienentää vastapuolen pelaajan damagea 5%


Tier 1

Esine Kuvaus Token Renown hinta
KuvaKuva
Warpriest gloves
Lvl 75 hybridi armouri Silver 13 000
KuvaKuva
Warpriest gloves
Lvl 75 hybridi armouri Bronze 25 000
Kuva
Sacrifice
Basic ability. Gold 21 000
KuvaKuva
God’s glory/ might I
Emote Bronze 23 000
Scout (Armadyl)/Grunt (Bandos) Titteli Bronze 22 000
Kuva
Small xp lamp
Xp lamppu Bronze 4 000
Kuva
Medium xp lamp
Xp lamppu Bronze 7 000
Kuva
Large xp lamp
Xp lamppu Silver 13 000
Kuva
Huge xp lamp
Xp lamppu Silver 25 000


Tier 2

Esine Kuvaus Token Renown hinta
KuvaKuva
Warpriest greaves
Lvl 75 hybridi armouri Silver 25 000
KuvaKuva
Warpriest cuirass
Lvl 75 hybridi armouri Gold 41 000
Kuva
Devotion
Treshold ability Runite 32 000
KuvaKuva
God’s glory/ might II
Emote Gold 40 000
Wingman/ Soldier[/img] Titteli Gold 40 000


Tier 3

Esine Kuvaus Token Renown hinta
KuvaKuva
Warpriest helm
Lvl 75 hybridi armouri Runite 55 000
KuvaKuva
Warpriest cape
Lvl 75 hybridi armouri Dragon 41 000
Kuva
Transfigure
Ultimate ability Dragon 105 000
KuvaKuva
God’s glory/ might III
Emote Dragon 165 000
Wingleader/ Veteran Titteli Dragon 73 000


Lisäksi on mahdollisuus saada sattumanvaraisesti taistelemisesta tai rakennuksen tuhoamisesta tai rakentamisesta Aviansie claw-, shield-, throwing star- tai wand osa ja Orkish claw-, shield-, throwing axe- tai wand osa riippuen kumman puolella olet. Saadaksesi tämän kosmeettisen aseen valmiiksi, tarvitset siihen 1000 sacred metal fragmenttia.

KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva


Tehnyt: Kartoitus: Gothim
Graafikointi: Gothim & Troffi
Kuva

Muokattu viimeksi: 12:14 19.12.2013