Aktiviteetti
Battle of Lumbridge, The

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:
Kuva


Saradomin ja Zamorak ovat ottaneet edukseen Guthixin kuoleman ja tietävät että muut jumalat seuraavat perässä. Tästä tietoisena he alkavat kerätä Guthixin kyyneliä tullakseen voimakkaammaksi. Vaikka Saradomin saapui ensimmäisenä, Zamorak saapui ensimmäisenä Lumbridgeen, jossa kyyneleet ovat esillä suuressamäärin.
Tästä seurasi se, että kumpikin ottivat yhteen ja kutsuivat kenraalinsa avukseen keräämään Guthixin kyyneliä ja harventamaan vastapuolen joukkoja. Nyt kenraalit kutsuvat joukkojaan mukaan ja yrittävät parhaansa taistelussa, jossa on suuret panokset kyseessä.

Tämä on ensimmäinen world event jonka tulos määrää mihin suuntaan tarina tulee suuntautumaan, joten nyt pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Tämä kestää 10 viikkoa, joten palkinnot kannattaa hakea hyvissä ajoin. Yksityiskohtaista tietoa löytyy täältä.

Sisällysluettelo


Sijainti:
Taistelukenttä sijaitsee Lumbridgesta länteen heti linnan takana. Saradominin joukot ovat pohjoisessa ja Zamorakin etelässä.

Kuva


Vaaditut tavarat:
Vaatimuksia ei ole mutta mukana on hyvä pitää token - nimistä tavaraa jolla voit saada kerättyä enemmän Divine tearseja

Kuva Kuva


Pelin aloitus:
Peli aloitetaan puhumalla Kara-Meirille jolloin saat alustavaa tietoa. Tämän perusteella valitset joko Saradominin tai Zamorakin leirin, jota alat vahvistamaan.

Kuva




Pelin pelaaminen:
Pelaaminen tapahtuu joko taistelemalla vastapuolen joukkoja vastaan tai keräämällä kristallipaikoista joihin vaaditaan mining, fishing tai woodcutting taitoa. Mikäli päätät taistella niin Divine tearsit tulevat suoraan reppuusi eivätkä ilmesty maahan. Skilli puolella taas suurempi leveli auttaa keräämään nopeammin Divine tearseja. Ota huomioon että vastapuolen joukot omaavat combat levelin, joka on riippuvainen omasta combat levelistäsi.

Kuva

Kuvan yläreunassa näkyy palkki, mistä voi seurata kummankin osapuolen keräämiä Divine tearseja, omat osallistumispisteet sekä päivittäisen kertoimen divine tearselle. Tämä kerroin pienenee, koska päivässä voit kerätä vain tietyn verran ja membereille on luonnostaan enemmän keräämistä tiedossa palkintojen vuoksi.

Kuva

Divine tearseja saat myös normaalista PvM aktiviteeteista ja skillauksesta mutta tämä on huomattavasti hitaampaa. Divine tearseja tiputtavat viholliset jotka tiputtavat charmeja ja seuraavista skilleistä on mahdollisuus saada Divine tearseja: Farming, Fishing, Herblore, Hunter, Mining, Runecrafting ja Woodcutting.

Divine tersien varastointi.
Kun sinulla on omasta mielestäsi tarpeeksi Divine tearseja, voi varastoida ne kahteen altaaseen ja näin saat pisteitä jotka jaetaan seuraavasti:
Renown: yhteensä keräämäsi Divine tearsit
Contribution: kymmenes osa siitä, mitä olet kerännyt Divine tearseja ja nämä lisätään pisteisiin.
Votes: kymmenesosa siitä kuinkapaljon Divine tearseja keräät.

Viikottaiset tapahtumat.

Näihin kuuluvat äänestystulos omassa leirissä ja Duke’s Dilemma niminen äänestys Lumbridgen linnassa toisessa kerroksessa.

Normaalissa äänestyksessä on vaihtoehtoina kaksi joista enemmän ääniä saanut voittaa ja tulee voimaan. Äänestää voit keräämällä Divine tearseja ja näidän perusteella saat äänestää.

Äänestys 6
Lisätietoa:

Kuva


Äänestys 5
Lisätietoa:

Kuva


Äänestys 4
Lisätietoa:

Kuva


Äänestys 3
Lisätietoa:

Kuva


Äänestys 2
Lisätietoa:

Kuva


Äänestys1
Lisätietoa:

Kuva


Tästä taulukosta näet kunkin viikon äänestyksen voittajan. Äänestyksen valinnat vaikuttavat omanpuolen joukkoihin tai sinuun itseesi.

Saradomin Zamorak
10% enemmän
damagea
10% enemmän
damagea
Hero unit, joka ilmestyy 50% mahdollisuudella,
on vahvempi taistelija ja parantaa
lähellä olevia oman puolen pelaajia.
Hero unit, joka ilmestyy 50% mahdollisuudella,
on vahvempi taistelija ja parantaa
lähellä olevia oman puolen pelaajia.
Joukoilla on mahdollisuus saada toinen erikoisyksikkö
jokaisesta erikoistyylistä kentälle.
Erikoiyksiköiden bonukset ovat
50% voimakkaammat.
Omanpuolen joukot saavat 5% enemmän resoja teaistelukentältä. Omanpuolen joukot saavat 5% enemmän resoja teaistelukentältä.


Duke’s Dilemma äänestyksessä sinulla on 160k Duken rahaa hätätapauksia varten linnan arkussa. Erilaiset vaihtoehdot maksavat ja tämän perusteella sinun on tehtävä valintasi ja saat valinnostasi myös hieman xp:tä haluamaasi taitoon.
Erikositilanteet tullee listtattuna, kun ne saapuvat.

Viikko 9
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 8
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 7
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 6
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 5
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 4
Lisätietoa:

Kuva


Viiko 3
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 2
Lisätietoa:

Kuva


Viikko 1
Lisätietoa:

Kuva


Random eventit
Nämä tulevat sattumanvaraisesti mutta ei kahta samanlaista yhtäaikaa ja aktivoituvat 5 minuutin välein, jos ovat aktivoituvinaan. Useimmiten ikoni ilmestyy aktiviteetti bariin kertomaan mikä buffi on milloinkin käytössä.

Nimi Kuvaus
Rockfall Divine tear kivi lentää keskeltä ja kentälle ilmestyy varjoja. Kivi tippuu varjokohtiin ja kuka ikinä seisookin varjon kohdalla saa kovan iskun. Kivet jäävät kentälle ja voit kaivaa niistä kristallin, joka on 30 Divine tearin arvoinen, jos haluat enemmän sinun tulee tallettaa ne altaisiin omalla alueella.
Bombardment Tämä voi aktivoitua vain kun siege yksiköt ovat käytössä. Nuolia lentää kohti vastustajaa. 30% lähtee lp:sta ja mikäli kohde ei kuole niin ympärillä olevilta vastustajilta lähtee 10% lp:sta.
God's favour Kaikki samanpuolen yksiköt ottavat 15% vähemmän damagea.
God's curse Kaikki samanpuolen yksiköt tekevät 15% vähemmän damagea.
Obelisks Samanpuolen obeliskit alkavat hehkua ja muutaman sekunnin päästä alkavat tehdä vastustajanjoukoille damagea.
Unstable nodes Muutamat kristallit alkavat hehkua 30 sekuntia oranssin värisenä ja niistä ei saa muuta kuin damagea 10% maksimi lp:stä.
Unstable nodes 2 Kristallit alkavat hehkua 30 sekuntia ja niistä saatavat Divine tearsit triplaantuvat ja samalla menetät 1% kokonais lp:stä.
Unstable nodes 3 Kristallit alkavat hehkua 30 sekuntia harmaana ja saat näistä Sacred metal fragmentteja.
Healer incursion Healerit ilemstyvät kentälle ja parantavat omia joukkoja. Näiden tappamisesta saat 50% enemmän Divine tearseja.
Gatherer incursion Gathererit ilemstyvät kentälle, keräävät Divine tearseja ja tallettavat ne. Näiden tappamisesta saat paljon Divine tearseja.
Minelayer incursion Mine layerit ilmestyesään kentälle he laittavat miinan ja muuttuvat normaaliski taistelijoiksi. Tappaessasi voit ottaa miinan ja kääntää sen vastapuolta vastaan jolloin siege ja elite yksiköt saavat paljon damagea.
Sharpshooter incursion ampuvat crippling ammuksia vastustajaan ja heidän tappamisesta saat 50% enemmän Divine tearseja.
Thief incursion Kentälle tullessaa nhe alkavat varastaa vastapuolelta Divine tearseja ja saatuaan tarpeeksi he tallettavat ne. Tappaessasi saat Divine tearseja verrattuna siihen kuinka hyvin he ovat onnistuneet varkauksissaan.
Power surge 30 Sekunnin ajan kaikki kristallit ja vastustajan tapot antavat 15% enemmän Divine tearseja.
Gas Leak Kentällä olevista halkeamista alkaa tupruta kaasua ja seisoessasi kaasussa saat sattumanvaraisen buffin tapahtuman kauppaan liittyen.


Sacred metal node (harmaa), joista saat Sacred metal fragmentteja.
Unstable node (keltainen), josta saat tavallista enemmän kyyneliä.
Unstable node (oranssi),joista saat vain damagea itseesi 10% max lp:sta.

Kuva Kuva Kuva


JMod tapahtumat

Ilmestyvät tiettyinä aikoina taistelukentille kaikissa maissa (servuissa). He näyttävät kumman puolella ovat, Saradomin tai Zamorak ja tämän perusteella taistelevat ja laittavat kentälle ilmestymään bannereita. Bannerin voi ottaa mukaansa ottamalla käyttöön, sillä voi antaa combat bonusta samalla puolella oleville henkilöille.

Token of Fealthy

Tokenilla saat paremmat mahdollisuuden kerätä nopeampaa Divine tearseja, puolustautua paremmin vastustajan joukkoja vastaan ja tehdä enemmän damagea vastustajaa vastaan. Tokenilla voi teleportata taistelualueelle maksimissaan 10 kertaa joka päivä.

Tokeni Contribution määrä Vaikutus
KuvaKuva
Bronze token
0 Ei mitään.
KuvaKuva
Silver token
1000 Nostaa Divine tearsin saamisen mahdollisuutta 10%.
KuvaKuva
Gold token
3500 Nostaa Divine tearsin saamisen mahdollisuutta 10%.
Alentaa vastustajan tekemää damagea 5%.
KuvaKuva
Runite token
6000 Nostaa Divine tearsin saamisen mahdollisuutta 10%.
Alentaa vastustajan tekemää damagea 5%.
Nostaa vastustajaa kohtaan tehtyä damagea 5%.
KuvaKuva
Dragon token
10500 Nostaa Divine tearsin saamisen mahdollisuutta 20%.
Alentaa vastustajan tekemää damagea 5% ja toisen kerran vielä 5%.
Nostaa vastustajaa kohtaan tehtyä damagea 5% ja toisen kerran vielä 5%.
(Ei tarkoita 10% kokonaisuudessaan.)


Hyödyt ja palkinnot:
Palkinnot, hyödyt ja tavarat voi ostaa quarter masterilta. Kummallakin puolella on samanlaiset palkinnot lukuunottamatta hybridi armoreita lvl 75. Pitäessäsi päällä hybridi armorin osia kolme kappaletta tai enemmän sinulla on 3-6% mahdollisuus (6% kaikki armorit päällä), että sinuun kohdistuva damage on 10% alkuperäisestä.

Dropit joita saat vastustajan joukkoja tappamalla ovat sacred metal fargmentit ja kosmeettisten aseiden osia. Tarvitset 1000 sacred metal fragmenttia + aseen osan yhden aseen tekemiseen. Aseita joita voit tehdä valinnastasi riippuen ovat:
Icyenic/Infernal bow
Icyenic/Infernal staff
Icyenic/Infernal greathammer

Tier 1 palkinnot Kuvaus Tokeni ja renown pisteet
Warpriest gauntlets lvl 75 hybridi gloves Silver & 1500
Warpriest boots lvl 75 hybridi boots Bronze & 1500
Small xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Bronze & 400.
Medium xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Bronze & 700.
Large xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Silver & 1300.
Huge xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Silver & 2500.
Guardian Angel Seuraavat kaksi iskua taistelukentällä tekevät 1 damagen jos iskun voima on suurempi kuin combat levelisi. Kestää 10 minuuttia. Bronze & 50.
Divine Fury 10 minuutin aikana teet 20% enemmän damagea. Bronze & 100.
Smite Teet damagea vastustajaasi, joka menettää 30% maksimi lp:stä. Voit käyttää vain kerran. Bronze & 100.
Divine Inspiration Nostaa Divine tearsien keräämisen määrää 50% ja kestää 10 minuuttia. Bronze & 400.
Servant of Saradomin/zamorak Emote Silver & 3000.
Acolyte Titteli Bronze & 3000.


Tier 2 palkinnot Kuvaus Tokeni ja renown pisteet
Warpriest grieves lvl 75 hybridi bottom Silver & 3000
Warpriest cuirass lvl 75 hybridi top Gold & 4000
Small xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Silver & 450.
Medium xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Silver & 800.
Large xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Gold & 1450.
Huge xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Gold & 2700.
Guardian Angel Seuraavat kaksi iskua taistelukentällä tekevät 1 damagen jos iskun voima on suurempi kuin combat levelisi. Kestää 15 minuuttia. Silver & 60.
Divine Fury 15 minuutin aikana teet 20% enemmän damagea. Silver & 125.
Smite Teet damagea vastustajaasi, joka menettää 40% maksimi lp:stä. Voit käyttää vain kerran. Bronze & 125.
Divine Inspiration Nostaa Divine tearsien keräämisen määrää 50% ja kestää 15 minuuttia. Silver & 500.
Warrior of Saradomin/zamorak Emote Gold & 9000.
High Priest Titteli Gold & 4500.


Tier 3 palkinnot Kuvaus Tokeni ja renown pisteet
Warpriest helm lvl 75 hybridi helm Runite & 5000
Warpriest Cape lvl 75 hybridi cape Dragon & 5500
Small xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Gold & 500.
Medium xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Gold & 900.
Large xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Runite & 1600.
Huge xp lamppu Antaa xp:tä valitsemaasi taitoon Dragon & 2900.
Guardian Angel Seuraavat kaksi iskua taistelukentällä tekevät 1 damagen jos iskun voima on suurempi kuin combat levelisi. Kestää 20 minuuttia. Gold & 90.
Divine Fury 20 minuutin aikana teet 20% enemmän damagea. Gold & 150.
Smite Teet damagea vastustajaasi, joka menettää 50% maksimi lp:stä. Voit käyttää vain kerran. Bronze & 150.
Divine Inspiration Nostaa Divine tearsien keräämisen määrää 50% ja kestää 20 minuuttia. Gold & 600.
Champion of Saradomin/zamorak Emote Dragon & 20000.
Hierophant Titteli Dragon & 6000.


Tehnyt: Gothim & AlmostLiving, kuvat: Jagex.Ltd
Kuva

Muokattu viimeksi: 06:32 23.09.2013