Aktiviteetti
Haunted houses

Tämä minigame on turvallinen


Esittely: Alamaailman portit ovat auenneet ja kummituksia pursuilee ulos. Kaksi ryhmää ovat kummitusten perässä ja pyytävät sinulta apua näiden karkottamiseen, omia tarkoituksiaan varten. Saradomin joukot yrittävät kerätä ektoplasmaa pitääkseen taikamuurin pystyssä Varrockkia ja Faladoria suojellakseen. Pahat joukot puolestaan keräävät ektoplasmaa luodakseen kauhua näihin kahteen kaupunkiin.
Brother Heinous, edustaa pahamaineisia munkkeja ja Brother Righteous edustaa Saradominin joukkoja. Voit valita puolesi, karkottaa kummituksia ja auttaa toista osapuolta saavuttamaan tavoitteensa. Palkinnot ovat samat, joten puolen valitsemisella ei ole suurta merkitystä, muuta kuin että Mod Sabre edustaa Team Heinousta ja Mod Mike edustaa Team Righteousta. Häviäjä osapuolen JMod edustaja joutuu viettämään yön kummitustalossa. Samalla kun olet metsästämässä ja avaat maailmankartan niin huomaat, että Falador ja Varrock on peittynyt joko punaisella tai sinisellä, kumpi osapuoli onkaan voitolla.


Sijainti:
Haamut sijaitsevat ympäri Runescapen monia kaupunkeja.


Muut vaatimukset:
Runet teleportteihin helpottavat huomattavasti matkan tekoa etsiessäsi kummituksia.


Pelin aloitus:
Kummitusten jahtaamisen voit aloittaa puhumalla munkeille jotka edustavat joko Team Heinousta tai Team Righteousta, joko Faladorin puistossa tai Varrockin keskustassa.

Kuva




Pelin pelaaminen:
Pelaaminen tapahtuu kummituksia etsimällä vinkkien avulla mitä munkit kertovat. Kummitukset ilmestyvät aina taloihin, jotka sijaitsevat kaupungeissa tai kylissä muurien sisäpuolella. Kummitukset voivat olla myös eri kerroksissa ja ilmestyvät näkyviin vasta silloin, kun olet niiden lähellä eli muutaman ruudun päässä. On tärkeää, mikäli et heti löydä kummitusta, niin etsit jokaisen talon jokaisesta kerroksesta. Voi etsiä viisi kummitusta kahdessa tunnissa, jolloin uudet viisi ilmestyvät ja voit kysyä niiden sijaintia Brother Heinous/Righteous:lta. Tässä oppaassa on annettu mahdollisia sijainteja mutta niitä voi olla enemmänkin.

Varrock

Kuva

Al Kharid.

Kuva

Ardougne.

Kuva

Yanille.

Kuva

Burthorpe

Kuva

Port Sarim.

Kuva

Seer’s Village.

Kuva

Falador.

Kuva

Lumbridge.

Kuva


Hyödyt ja palkinnot:
Palkintoina on kosmeettiset robet (väriä voi vaihtaa) ja ektoplasmator, joka toimii bonecrusherin tavoin (antaa prayer xp:tä), kun karkotat kummituksen. Ektoplasmatorin voit ostaa sen jälkeen kun olet ostanut kokonaan robe setin ja laittanut sen päälle. Robe osat maksavat 25 ektoplasmaa/kappale ja ektoplasmator 50 ektoplasmaa/kappale. Memberit saavat etsittyä 5 haamua ja ilmaispelaajat vain 3 ja ilmaiseplaajat voivat saada palkinnoksi vain viitan.

Hallowed robet
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva

Unhallowed robet
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva

Ectoplasmator
Kuva


Tehnyt: Gothim
Kuva

Muokattu viimeksi: 17:15 27.10.2012